Uitvaart filmen. Afscheidsvideo | Lightfield Films

Uitvaart filmen

Afscheid nemen. Het is één van de moeilijkste momenten uit ons leven.

De dag van de uitvaart is er een vol verdriet en herinneringen. Als nabestaande gaan door al deze emoties vaak veel dingen langs je heen op zo’n dag. Daarom is het voor de rouwverwerking belangrijk om de uitvaart vast te laten leggen. Zo kun je op een later moment de dienst nog eens rustig terugkijken. Daarnaast kan een afscheidsvideo ook handig zijn voor familie en vrienden in het buitenland die niet bij de dienst aanwezig kunnen zijn. Zo kunnen zij thuis de dienst ook terugkijken en op hun eigen manier afscheid nemen van de overledene.

Lightfield Films heeft ruime ervaring met het vastleggen van uitvaartdiensten. Ik beschik over professionele camera’s en audioapparatuur, en blijf op de dag zelf op de achtergrond. Respect voor zowel de overledene als de nabestaanden staan op de eerste plaats. Een uitvaart film ik met minimaal 2 camera’s, zodat er in de montage gewisseld kan worden van standpunt. Zo heb jij een goed overzicht van de afscheidsceremonie. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles goed en duidelijk te verstaan is.

Na de uitvaart worden de beelden gemonteerd, en krijg je de uiteindelijke afscheidsvideo doorgestuurd via een downloadlink. Het is ook mogelijk om de video op USB stick of externe harde schijf te ontvangen.