Lightfield Films heeft ruime ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s. Ik denk mee met het concept en de voorbereiding en draag ideeën aan die je kunnen helpen om je product of dienst te promoten. Daarvoor gebruik ik professionele camera’s en een drone, en werk ik met professionele montagesoftware. Alles om jouw potentiële klant te informeren en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf!

Lightfield Films heeft ervaring in het maken van Trouwfilms. Het is mogelijk om alleen een korte video met een samenvatting van jullie dag te laten maken, en/of een langere versie met de ceremonie erbij. Ik werk met professionele camera’s en ervaren cameramensen, met fatsoenlijk geluid bij de ceremonie en mooie beelden van de complete dag.

Van het aankleden ‘s ochtends, het belangrijke Ja! Ik wil! op de ceremonie tot de ringen en het feest met vrienden en familie ‘s avonds laat, ik leg alles vast zodat jullie terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag vol romantiek en liefde, die jullie 20 jaar later graag nog eens opzetten om samen opnieuw te genieten van deze bijzondere dag!

Tegenwoordig is het gebruik van een drone heel normaal geworden in video’s. Opnames uit de lucht geven vaak indrukwekkendere beelden dan op de grond.

Goed gebruik van de drone legt de nadruk op het onderwerp en probeert het onderwerp op een zo indrukwekkende en mooi mogelijke manier in beeld te brengen, uiteraard met de veiligheid van alle omstanders en betrokkenen op de eerste plaats.

Naast videobanden en camerabandjes, is het ook mogelijk om 8mm film of Super 8 film te laten digitaliseren. Hiervoor gebruik ik een speciale filmscanner die de filmrolletjes digitaal zal inscannen en omzetten naar een HD videobestand. Door ouderdom gaat de kwaliteit van jouw films achteruit en zal het steeds lastiger worden een goed resultaat te behalen. Laat ze dus snel digitaliseren voordat het te laat is!

Na het digitalisatieproces wordt in de montage het geluid opgepoetst en kunnen er eventueel muziek en/of titels worden toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk om beeldmateriaal dat je niet hoeft, zoals oude voetbalwedstrijden of films vol reclames, weg te knippen.

 

Cameraman Daan Kempen

Naast het maken van eigen producties, ben ik ook in te huren als freelance cameraman of camera assistent op locatie. Ik heb ruime ervaring met meercamera registraties. Zo werkte ik onder andere voor PJP Film & Studio, Houben Souren, Mick Vogels Video en Vanhoudt media. Voor deze opdrachtgevers werkte ik mee aan tientallen webinars, liveshows, concertregistraties en livestreams.

Een aftermovie is een korte sfeerimpressie van een evenement, gemonteerd op muziek. Geef je een groot feest, organiseer je een festival of heb je een zakelijk evenement? Dan is een aftermovie een ideaal marketinginstrument. Ik leg de gehele avond vast, en maak van de beelden in de montage met behulp van de juiste muziek, een korte en snelle samenvatting (sfeerimpressie) van jouw evenement. Jij kunt deze daarna delen op je website of sociale media, om bezoekers te enthousiasmeren, zodat zij volgend jaar als het evenement opnieuw wordt georganiseerd, een kaartje zullen kopen.