Bedrijfsfilm laten maken Limburg | Lightfield Films

BEDRIJFSFILMS

Tegenwoordig is een video ontzettend belangrijk om je bedrijf online te promoten. Waar je vroeger een advertentie in de lokale krant of een foto of tekstbericht op je website plaatste, vestig je tegenwoordig vooral de aandacht op je bedrijf via sociale media als Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Met een video kun je snel en krachtig informatie overbrengen op potentiële klanten. Mensen klikken sneller op een video als ze door hun tijdlijn op Facebook scrollen dan dat ze een tekst of advertentie lezen. Daarnaast stimuleren bedrijven als Google & Facebook het publiceren van videoadvertenties. Een video die op Facebook wordt geplaatst komt sneller in de tijdlijn van je potentiële klanten dan een tekstbericht. En Google zal als eigenaar van Youtube je bedrijf sneller in de zoekresultaten laten zien als je een video op Youtube plaatst. Een goede video trekt je als kijker in het verhaal. Met gebruik van de juiste muziek, montage en beelden kun je mensen enthousiast maken voor je product of dienst.

Lightfield Films heeft ruime ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s. Ik denk mee met het concept en de voorbereiding en draag ideeën aan die je kunnen helpen om je product of dienst te promoten. Daarvoor gebruik ik professionele camera’s en een drone, en werk ik met professionele montagesoftware. Alles om jouw potentiële klant te informeren en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf!