Aftermovie cameraman | Lightfield Films

AFTERMOVIE

Een aftermovie is een korte sfeerimpressie van een evenement, gemonteerd op muziek. Geef je een groot feest, organiseer je een festival of  heb je een zakelijk evenement? Dan is een aftermovie een ideaal marketinginstrument. Ik leg de gehele avond vast, en maak van de beelden in de montage met behulp van de juiste muziek, een korte en snelle samenvatting (sfeerimpressie) van jouw evenement. Je kunt deze daarna delen op je website of sociale media, om bezoekers te enthousiasmeren, zodat zij volgend jaar als het evenement opnieuw wordt georganiseerd, een kaartje zullen kopen.

Daarnaast kan een aftermovie ideaal zijn om klanten of kijkers van jouw webinar of livestream een kijkje achter de schermen te bieden. Ik maak beelden van het opnameproces, en monteer deze vervolgens tot een pakkende video, zodat jouw kijkers herinnerd zullen worden aan je livestream en deze bijvoorbeeld aan andere mensen zullen aanbevelen. Zo krijgt jouw product of dienst ook na de live sessie nog eens extra aandacht!

Wist je dat Lightfield Films beschikt over alle benodigde drone certificaten? Drone beelden kunnen een perfecte toevoeging zijn op jouw aftermovie!