OVER MIJ

Mijn naam is Daan Kempen, woonachtig in het Limburgse dorpje Neer in de gemeente Leudal, gelegen tussen Roermond & Venlo.

Vanaf kinds af aan heb ik altijd maar één droom gehad, en dat was videomaker worden. Ik ben altijd gefascineerd door bewegende beelden, de werking van video editing, en hoe je daar een verhaal mee kunt vertellen. Een verhaal waarmee je mensen kunt raken, zowel emotioneel als informatief. Ik denk altijd in beelden. Vertel mij een idee en ik zie gelijk voor me welke shots ik nodig heb om jouw verhaal duidelijk en goed over te brengen op de kijker.

Na een aantal jaren bij verschillende videomarketingbedrijven en omroepen als cameraman en video editor gewerkt te hebben, werd het tijd voor de volgende stap, en dat is Lightfield Films.

Daan Kempen van Lightfield Films
Logo Lightfield Films

WAAROM LIGHTFIELD FILMS?

Lightfield verwijst naar de straat Ligteveld. Hier staat het huis waar ik geboren en getogen ben, en waar mijn passie voor bewegend beeld is ontstaan.

Lightfield Films staat voor kwaliteit, maar ook plezier en gedrevenheid. Plezier en gedrevenheid in het vertellen van verhalen, of dat nu bedrijfsfilms, videoclips of trouwfilms zijn, elke vorm heeft zijn eigen charme en schoonheid.

Wanneer mag ik jouw verhaal vertellen?